Beef Miscellaneous
Code : 113D
Cut : Neck Bone
Code : 134
Cut : Hind Shank Bone
Code : 134
Cut : Femur Bone
Code : 134
Cut : Foreshank Bone
Code : 159A
Cut : Pelvic Bone
Code : 1789
Cut : Marrow Bones
Code : 1702
Cut : Head Meat
Code : 1703
Cut : Cheek Meat
Code : 1704
Cut : Beef Lips
Code : 1710B
Cut : Beef Tongues Square Cut
Code : 1710C
Cut : Beef Tongues Swiss Cut
Code : 1719
Cut : Beef Weasand
Code : 1721
Cut : Beef Lungs
Code : 1722
Cut : Beef Sweetbread
Code : 1723A
Cut : Beef Heart (Full)
Code : 1723B
Cut : Beef Heart Cap Meat
Code : 1723C
Cut : Beef Heart Cap off, Bone out
Code : 1724A
Cut : Beef Liver Regular
Code : 1728
Cut : Beef Kidney
Code : 1780/82
Cut : Beef Feet
Code : 1781
Cut : Beef Tendons, Flexor
Code : 1791
Cut : Oxtail
Cut : Trimming 50% CL or VL
Cut : Trimming 65% CL or VL
Cut : Trimming 85% CL or VL
Cut : Trimming 90% CL or VL
Cut : Caul Fat